Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pambukorja-e-ullirit
"Pambukorja e ullirit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pambukorja e ullirit

EMRI LATINISHT

Saissetia oleae

Emërtime të tjera

Fotografia
Saissetia oleae by Toby Hudson – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Saissetia_oleae.jpg#/media/File:Saissetia_oleae.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pambukorja-e-ullirit
"Pambukorja e ullirit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016