Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pambukorja-e-agrumeve
"Pambukorja e agrumeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pambukorja e agrumeve

EMRI LATINISHT

Icerya purchasi

Emërtime të tjera

Fotografia
By Lucarelli (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pambukorja-e-agrumeve
"Pambukorja e agrumeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016