Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/palamidi
"Palamidi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Palamidi

EMRI LATINISHT

Sarda sarda

Emërtime të tjera
palamiti

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/palamidi
"Palamidi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016