Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pagri
"Pagri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pagri

EMRI LATINISHT

Pagrus pagrus

Emërtime të tjera
pagri i zakonshëm, gjansa, gjanca

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/pagri
"Pagri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016