Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abrqesh%c3%absi-i-vog%c3%abl-i-ullinjve
"Përqeshësi i vogël i ullinjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Përqeshësi i vogël i ullinjve

EMRI LATINISHT

Hippolais pallida

Emërtime të tjera

Fotografia
Hippolais pallida Akko Israel 2 by Klara Matusevich (Klaram) – Own work.. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hippolais_pallida_Akko_Israel_2.jpg#/media/File:Hippolais_pallida_Akko_Israel_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abrqesh%c3%absi-i-vog%c3%abl-i-ullinjve
"Përqeshësi i vogël i ullinjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016