Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abrqesh%c3%absi-i-madh-i-ullinjve
"Përqeshësi i madh i ullinjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Përqeshësi i madh i ullinjve

EMRI LATINISHT

Hippolais olivetorum

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abrqesh%c3%absi-i-madh-i-ullinjve
"Përqeshësi i madh i ullinjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016