Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abllumbi-i-shk%c3%abmbit
"Pëllumbi i shkëmbit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pëllumbi i shkëmbit

EMRI LATINISHT

Columba livia

Emërtime të tjera

Fotografia
Homing pigeon by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Homing_pigeon.jpg#/media/File:Homing_pigeon.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abllumbi-i-shk%c3%abmbit
"Pëllumbi i shkëmbit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016