Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abllumbi-i-pyllit
"Pëllumbi i pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pëllumbi i pyllit

EMRI LATINISHT

Columba oenas

Emërtime të tjera

Fotografia
By Chris Cant from Cumbria, UK (Flickr) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abllumbi-i-pyllit
"Pëllumbi i pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016