Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abll%c3%abmb%c3%abza-e-zez%c3%ab
"Pëllëmbëza e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pëllëmbëza e zezë

EMRI LATINISHT

Megalobrama terminalis

Emërtime të tjera
pëllëmbëza e zezë e Amurit

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abll%c3%abmb%c3%abza-e-zez%c3%ab
"Pëllëmbëza e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016