Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abll%c3%abmb%c3%abza-e-bardh%c3%ab-e-amurit
"Pëllëmbëza e bardhë e Amurit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Pëllëmbëza e bardhë e Amurit

EMRI LATINISHT

Parabramis pekinensis

Emërtime të tjera
pëllëmbëza pekineze

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/p%c3%abll%c3%abmb%c3%abza-e-bardh%c3%ab-e-amurit
"Pëllëmbëza e bardhë e Amurit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016