Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/orkidea-mashkullore
"Orkidea mashkullore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Orkidea mashkullore

EMRI LATINISHT
Orchis masculla

Emërtime të tjera
salepi

Fotografia
Orchis x hausknechtii O. pallens O. mascula 250415 by BerndH – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Orchis_x_hausknechtii_O._pallens_O._mascula_250415.jpg#/media/File:Orchis_x_hausknechtii_O._pallens_O._mascula_250415.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/orkidea-mashkullore
"Orkidea mashkullore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016