Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/orkidea-e-njoll%c3%abzuar
"Orkidea e njollëzuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Orkidea e njollëzuar

EMRI LATINISHT
Orchis maculata

Emërtime të tjera

Fotografia
Dactylorhiza maculata P24 by Jerzy Opioła – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dactylorhiza_maculata_P24.jpg#/media/File:Dactylorhiza_maculata_P24.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/orkidea-e-njoll%c3%abzuar
"Orkidea e njollëzuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016