Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/orgisht%c3%ab
"Orgishtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Orgishtë

EMRI LATINISHT
Sonchus arvensis

Emërtime të tjera

Fotografia
Sonchus arvensis Peltovalvatti C H8942 by Anneli Salo – Own work (Own photo). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sonchus_arvensis_Peltovalvatti_C_H8942.jpg#/media/File:Sonchus_arvensis_Peltovalvatti_C_H8942.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/orgisht%c3%ab
"Orgishtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016