Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/omani-helen
"Omani helen," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Omani helen

EMRI LATINISHT
Inula helenium

Emërtime të tjera
plenera greke, omani

Fotografia
Inula helenium Prague 2011 2 by Karelj – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Inula_helenium_Prague_2011_2.jpg#/media/File:Inula_helenium_Prague_2011_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/omani-helen
"Omani helen," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016