Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/oktapodi-me-arom%c3%ab
"Oktapodi me aromë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Oktapodi me aromë

EMRI LATINISHT

Eledone moschata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/oktapodi-me-arom%c3%ab
"Oktapodi me aromë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016