Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/oktapodi-krah%c3%abgjat%c3%ab
"Oktapodi krahëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Oktapodi krahëgjatë

EMRI LATINISHT

Octopus macropus

Emërtime të tjera

Fotografia
By SUBnormali TeamYoruno at it.wikipedia [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/oktapodi-krah%c3%abgjat%c3%ab
"Oktapodi krahëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016