Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/oktapodi-i-zakonsh%c3%abm
"Oktapodi i zakonshëm," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Oktapodi i zakonshëm

EMRI LATINISHT

Octopus vulgaris

Emërtime të tjera
likurishtja, tetëkëmbëshi

Fotografia
Octopus vulgaris2 by Beckmannjan at the German language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Octopus_vulgaris2.jpg#/media/File:Octopus_vulgaris2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/oktapodi-i-zakonsh%c3%abm
"Oktapodi i zakonshëm," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016