Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nusepashkja
"Nusepashkja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nusepashkja

EMRI LATINISHT

Coccinella septempunctata

Emërtime të tjera
shtatëpikaloshja, mollëkuqja, buburiza, buburrezjabuburiska, bubureza

Fotografia
Marienkaefer in Eibisch by böhringer friedrich – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Marienkaefer_in_Eibisch.JPG#/media/File:Marienkaefer_in_Eibisch.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nusepashkja
"Nusepashkja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016