Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nuselala-e-bores
"Nuselala e bores," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nuselala e bores

EMRI LATINISHT

Mustela erminea

Emërtime të tjera
nuselale bishtzezë

Fotografia
Mustela erminea by Steve Hillebrand, USFWS – http://images.fws.gov/default.cfm?fuseaction=records.display&CFID=3812369&CFTOKEN=77466274&id=A2E5B493-D39A-157B-641D79C14B07746D. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mustela_erminea.jpg#/media/File:Mustela_erminea.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nuselala-e-bores
"Nuselala e bores," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016