Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nuselala
"Nuselala," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nuselala

EMRI LATINISHT

Mustela nivalis

Emërtime të tjera
bishtafurka, bukla, furrëbubëza, larakuqja, nusebukura, nusëza, nusmera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nuselala
"Nuselala," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016