Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/notaku
"Bullari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Bullari

EMRI LATINISHT

Pseudopus apodus

Emërtime të tjera

Fotografia
Ophisaurus apodus – Buffalo Zoo by Dave Pape – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ophisaurus_apodus_-_Buffalo_Zoo.jpg#/media/File:Ophisaurus_apodus_-_Buffalo_Zoo.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/notaku
"Bullari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016