Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nori-i-madh
"Nori i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nori i madh

EMRI LATINISHT

Gavia immer

Emërtime të tjera

Fotografia
Loon, common 04-24 a by Dick Daniels (http://carolinabirds.org/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Loon,_common_04-24_a.jpg#/media/File:Loon,_common_04-24_a.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nori-i-madh
"Nori i madh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016