Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nori-gush%c3%abzi
"Nori gushëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nori gushëzi

EMRI LATINISHT

Gavia arctica

Emërtime të tjera
norusha

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nori-gush%c3%abzi
"Nori gushëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016