Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/njila
"Njila," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Njila

EMRI LATINISHT

Chondrostoma nasus

Emërtime të tjera
skobusi, buzëstaku, buztaku, peshku gojëkuti, njilatra (njilë e madhe)

Fotografia
Chondrostoma nasus (aka) by André Karwath aka Aka – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chondrostoma_nasus_(aka).jpg#/media/File:Chondrostoma_nasus_(aka).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/njila
"Njila," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016