Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nj%c3%abgjira-e-pyjeve
"Njëgjira e pyjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Njëgjira e pyjeve

EMRI LATINISHT
Galium odoratum

Emërtime të tjera
lule peshku

Fotografia
Asperula odorata a1 by Jerzy Opioła – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Asperula_odorata_a1.jpg#/media/File:Asperula_odorata_a1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nj%c3%abgjira-e-pyjeve
"Njëgjira e pyjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016