Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala-qullamane
"Ngjala qullamane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ngjala qullamane

EMRI LATINISHT

Echelus myrus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala-qullamane
"Ngjala qullamane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016