Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala-gjarp%c3%abrore
"Ngjala gjarpërore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ngjala gjarpërore

EMRI LATINISHT

Ophisurus serpens

Emërtime të tjera
gjarpri i detit

Fotografia
Ophisurus serpens juvenile 2 by Roberto Pillon – http://fishbase.us/photos/thumbnailssummary.php?ID=1745#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ophisurus_serpens_juvenile_2.JPG#/media/File:Ophisurus_serpens_juvenile_2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala-gjarp%c3%abrore
"Ngjala gjarpërore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016