Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala-e-eg%c3%abr
"Ngjala e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ngjala e egër

EMRI LATINISHT

Conger conger

Emërtime të tjera
ngjala e detit, gruja, grua

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala-e-eg%c3%abr
"Ngjala e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016