Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala
"Ngjala," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ngjala

EMRI LATINISHT

Anguilla anguilla

Emërtime të tjera
gjala, njala, mesholla

Fotografia
European eel in aquarium by Reaperman – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:European_eel_in_aquarium.JPG#/media/File:European_eel_in_aquarium.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjala
"Ngjala," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016