Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjal%c3%abgjarp%c3%abr-e-gjymtuar
"Ngjalëgjarpër e gjymtuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ngjalëgjarpër e gjymtuar

EMRI LATINISHT

Dalophis imberbis

Emërtime të tjera
bisha e detit

Fotografia
Dalophis imberbis by José Manuel Blanco Moreno – Fishbase. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dalophis_imberbis.jpg#/media/File:Dalophis_imberbis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ngjal%c3%abgjarp%c3%abr-e-gjymtuar
"Ngjalëgjarpër e gjymtuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016