Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/neshtelije
"Neshtelije," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Neshtelije

EMRI LATINISHT

Dasyatis centroura

Emërtime të tjera
trigoni bishtgjatë

Fotografia
Dasyatis centroura aquarium by Cliff – Roughtail Rays (Dasyatis centroura). Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dasyatis_centroura_aquarium.jpg#/media/File:Dasyatis_centroura_aquarium.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/neshtelije
"Neshtelije," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016