Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nenexhiku
"Nenexhiku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nenexhiku

EMRI LATINISHT
Mentha piperita

Emërtime të tjera
mendër e butë, najazmë, dhiozmë, dhiazmë

Fotografia
Mentha x piperita 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mentha_x_piperita_001.JPG#/media/File:Mentha_x_piperita_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/nenexhiku
"Nenexhiku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016