Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/neloferi-i-verdh%c3%ab
"Neloferi i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Neloferi i verdhë

EMRI LATINISHT
Nuphar luteum

Emërtime të tjera
zambaku i verdhë i ujit, skue i verdhë

Fotografia
Nuphar lutea-2 by Alex Zelenko. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nuphar_lutea-2.jpg#/media/File:Nuphar_lutea-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/neloferi-i-verdh%c3%ab
"Neloferi i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016