Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka-e-vog%c3%abl-e-malit
"Nëpërka e vogël e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nëpërka e vogël e malit

EMRI LATINISHT

Vipera ursinii

Emërtime të tjera
nëpërka e malit me zigzake, nëpërka e Orsinit

Fotografia
Vipera ursinii macrops by Zwentibold – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vipera_ursinii_macrops.jpg#/media/File:Vipera_ursinii_macrops.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka-e-vog%c3%abl-e-malit
"Nëpërka e vogël e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016