Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka-e-malit
"Nëpërka e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nëpërka e malit

EMRI LATINISHT

Vipera berus

Emërtime të tjera
nëpërka me njolla e malit

Fotografia
Marasso 0497 by Luciano Bernardi – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Marasso_0497.JPG#/media/File:Marasso_0497.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka-e-malit
"Nëpërka e malit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016