Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka
"Nëpërka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Nëpërka

EMRI LATINISHT

Vipera ammodytes

Emërtime të tjera
nëpërka me bri, rrëshaja, buçi, sheliga, shlliga, laruka, nepka

Fotografia
ViperaDSCF8246a by Elena Terkel, Moscow, Russia – Photo by Elena Terkel. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:ViperaDSCF8246a.JPG#/media/File:ViperaDSCF8246a.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka
"Nëpërka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016