Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mushmolla-e-dimrit
"Mushmolla e dimrit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mushmolla e dimrit

EMRI LATINISHT
Mespilus germanica

Emërtime të tjera
mushmullë, nespul, mollëmuçë

Fotografia
Medlar pomes and leaves. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Medlar_pomes_and_leaves.jpg#/media/File:Medlar_pomes_and_leaves.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mushmolla-e-dimrit
"Mushmolla e dimrit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016