Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mushkonja-k%c3%abmb%c3%abgjat%c3%ab
"Mushkonja këmbëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mushkonja këmbëgjatë

EMRI LATINISHT

Tonna galea

Emërtime të tjera

Fotografia
Tonna galea 02 by H. Zell (new composition: Alchemist-hp) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tonna_galea_02.jpg#/media/File:Tonna_galea_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mushkonja-k%c3%abmb%c3%abgjat%c3%ab
"Mushkonja këmbëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016