Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mushkonja-e-malaries
"Mushkonja e malaries," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mushkonja e malaries

EMRI LATINISHT

Anopheles maculipennis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mushkonja-e-malaries
"Mushkonja e malaries," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016