Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murroku
"Murroku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murroku

EMRI LATINISHT

Centrolophus niger

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murroku
"Murroku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016