Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murrizi-nj%c3%abb%c3%abrtham%c3%absh
"Murrizi njëbërthamësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murrizi njëbërthamësh

EMRI LATINISHT
Crataegus monogyna

Emërtime të tjera
morriz, kollogjinë

Fotografia
0 Crataegus monogyna – Havré 1 by Jean-Pol GRANDMONT – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:0_Crataegus_monogyna_-_Havr%C3%A9_1.JPG#/media/File:0_Crataegus_monogyna_-_Havr%C3%A9_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murrizi-nj%c3%abb%c3%abrtham%c3%absh
"Murrizi njëbërthamësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016