Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murrizi
"Murrizi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murrizi

EMRI LATINISHT
Crataegus oxyacantha

Emërtime të tjera

Fotografia
By Sten Porse (Wikimedia commons) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murrizi
"Murrizi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016