Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murra-e-eg%c3%abr
"Murra e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murra e egër

EMRI LATINISHT

Pagellus acarne

Emërtime të tjera
mormuri i egër, spalca boshtore

Fotografia
Pagellus acarne 04-08-04 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pagellus_acarne_04-08-04.jpg#/media/File:Pagellus_acarne_04-08-04.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murra-e-eg%c3%abr
"Murra e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016