Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murra
"Murra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murra

EMRI LATINISHT

Lithognathus mormyrus

Emërtime të tjera
murra me rripa

Fotografia
Lithognathus mormyrus Greece by Roberto Pillon – http://www.fishbase.de/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=706# http://www.fishbase.us/photos/UploadedBy.php?autoctr=11079&win=uploaded. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lithognathus_mormyrus_Greece.jpg#/media/File:Lithognathus_mormyrus_Greece.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murra
"Murra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016