Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/muriela-e-murme
"Muriela e murme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Muriela e murme

EMRI LATINISHT

Chrysops pictus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/muriela-e-murme
"Muriela e murme," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016