Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murgesh%c3%abza
"Murgeshëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murgeshëza

EMRI LATINISHT

Mantis religiosa

Emërtime të tjera
kalë shtrigash

Fotografia
Mantis religiosa MHNT entière by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mantis_religiosa_MHNT_enti%C3%A8re.jpg#/media/File:Mantis_religiosa_MHNT_enti%C3%A8re.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murgesh%c3%abza
"Murgeshëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016