Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murena
"Murena," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murena

EMRI LATINISHT

Muraena helena

Emërtime të tjera
mërina, mrina, gjarpër deti

Fotografia
Muraena helena Addaura 0398 by tato grasso – Own work (personal work). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Muraena_helena_Addaura_0398.JPG#/media/File:Muraena_helena_Addaura_0398.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/murena
"Murena," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016