Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mur%c3%a7aku
"Murçaku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Murçaku

EMRI LATINISHT

Neverita josephinia

Emërtime të tjera
murrcaku, murrçaku

Fotografia
Neverita josephinia 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Neverita_josephinia_01.JPG#/media/File:Neverita_josephinia_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mur%c3%a7aku
"Murçaku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016