Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-eg%c3%abr-e-presp%c3%abs
"Mrena e egër e Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mrena e egër e Prespës

EMRI LATINISHT

Cobitis meridionalis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-eg%c3%abr-e-presp%c3%abs
"Mrena e egër e Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016