Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-presp%c3%abs
"Mrena e Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mrena e Prespës

EMRI LATINISHT

Barbus prespensis

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-presp%c3%abs
"Mrena e Prespës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016